Tjänster

Schakt & Transport

Bellmans utför alla typer av schaktarbeten, stora som små. Vi säljer och levererar material utifrån dina önskemål och vår ordermottagning med kunniga säljare står alltid redo när du behöver hjälp. Vi har tillstånd för transport av farligt avfall och övrigt avfall från Länsstyrelsen.

Ska du köra farligt avfall åt Bellmans? Använd gärna vår mall Anteckning om farligt avfall enligt 6 kap 1 – 5 §§ avfallsförordningen

Maskiner

Vi har ett brett utbud av entreprenadmaskiner anpassade för alla dina behov. Vi erbjuder hjul- och bandburna grävmaskiner, hjullastare, dumpers, grävlastare, bandlastare, mobilkranar, teleskoptruckar med eller utan personkorg, väghyvlar, sopmaskiner och plogbilar.

Vi har också tungavstängning, körplåtar och containers och kan hjälpa dig om du behöver trailertransport av din grävmaskin, båttransport eller lastväxlartransport av mindre maskiner.

Bellmans kör ut bodar och förrådscontainers med bodbilar och vi kan också skopa ut material där det är ont om plats. Vi har all utrustning och alla tillbehör som behövs, från treaxlade kranbilar till fyraxlade bodbilar och alla tillbehör som jibb, personkorg och tippfunktion.

Provtagning

Vi hjälper även till med provtagning på föroreningar. Vi tar hand om hela processen, från myndighetsanmälan till pappersarbetet efteråt.

BLI KONTAKTAD AV OSS

Vill du bli kontaktad av oss? Fyll i formuläret nedan.