Tjänster

Schaktbilar

Vi har olika typer av lastbilar för att kunna utföra alla typer av schaktarbeten, stora som små. Vi säljer och levererar material utifrån dina önskemål och våra kunniga säljare/arbetsledare står alltid redo när du behöver hjälp.

Behöver ni hjälp att transportera bort farligt avfall eller övrigt avfall, har vi tillstånd från Länsstyrelsen för detta. Ska du själv köra farligt avfall åt Bellmans? Använd gärna vår mall Anteckning om farligt avfall enligt 6 kap 1-5 §§ avfallsförordningen.

Maskiner

Vi har ett brett utbud av entreprenadmaskiner anpassade för alla dina behov. Vi erbjuder hjul- och bandburna grävmaskiner, dumprar, grävlastare, bandschaktare, hyvlar, lastmaskiner och teleskoplastare. Vi kan även erbjuda dessa i flertalet olika storlekar och med olika typer av specialutrustning. Du kan även hyra en maskin utan förare.

Kranbilar

Bellmans har ett stort utbud av kranbilar, bodbilar och mobilkranar i olika storlekar för att passa era behov. Dessa har självklart den utrustning som behövs för att kunna utföra alla olika typer av transporter och lyft.

Övriga tjänster

Vi utför även specialtjänster så som sopning och plogning, maskinflyttar, tungavstängning, tillhandahåller körplåtar och hyr ut olika typer av container inklusive förrådscontainer.

Provtagning

Vi hjälper er med hela processen från provtagning till myndighetsanmälan och dokumenteringen efteråt.

BLI KONTAKTAD AV OSS

Vill du bli kontaktad av oss? Fyll i formuläret nedan.